top of page

Fest & Bröllop

Historia och tradition möter modern design i vår fantastiska lokal Magasinet, en nyrenoverad lada med industriell elegans, modern teknik omgiven av vacker miljö. Nämnde vi sjöutsikten?

Dansgolv, middagsdel, loungedel med öppen spis, 9 toaletter, bar, terass med pergola och utebar samt 2 fullt utrustade privata loger gör vår unika och rymliga lokal perfekt för fester för små och stora sällskap!

Hyr lokalen och sätt din egna prägel och planera upplägget precis som du vill - eller nyttja vårt stora partnernätver! Vårt upplägg ger det dig frihet att välja vilka leverantörer du vill jobba med. Du är inte begränsad till våra samarbetespartners, även om vi tycker dom är bäst på fest. Varför inte hyra en foodtruck, arrangera en galamiddag med tre-rättersmeny, eller en härlig buffé tillagad på vår Ofyr.

Vår bröllopslokal finner ni i vackra Nybynäs, nära Västerås, Stockholm, Enköping, Uppsala, Eskilstuna, Gävle, Örebro med omnejd. 

Nybynäs Gård och Magasinet lämpar sig väl för

fest och bröllop året om!

Kontakta oss för att få veta mer!

Öppna visningar:

1 juli kl 18.30 - 19.30

Anmäl dig här

Bröllopsdukning i november, bilden är tagen av OurbelovedstorybyGinoMK-
Lokalen
Pris
Vår fina tegelvägg

Priser 

April - Oktober

Helg (fredag, lördag & söndag)

47 500 kr

Vardag (tisdag, onsdag & torsdag)

33 500 kr

 En vardag 

21 000 kr

November - Mars

Helg (fredag, lördag & söndag)

37 000 kr

Vardag (tisdag, onsdag & torsdag)

26 000 kr

 En dag

16 000 kr

 I priset ingår tillgång till vår lokal Magasinet och tillhörande gårdsyta, möblemang och en svårslagen inredningsnivå.
Ni kan ta med egen dryck och vi har bra kontakter för mat, personal, fotografering, transport, boende, vigselförrättare, osv. som vi gärna sätter er i kontakt med!

I priset ingår slutstädning.

Ni kan hyra lokalen antingen tre dagar eller en dag.
 

Kontakta oss för att få veta mer eller boka en visning!
 

Nyårsbröllop
Under pergolan

Våra samarbetspartners

Via våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt ni behöver för ert bröllop så som datering, personal, dekoration, dukning, transport, boende, blommor, fotograf,  teknik och partyartiklar som gör bröllopet oförglömligt.  Dessutom erbjuder flera av våra partners attraktiva paket och unika erbjudanden om ni har valt att ha bröllopet hos oss.Kontakta oss så berättar vi mer!

Graphia tillverkar trycksaker för hand med en stor portion kärlek ochmed kvalitativa material för en lyxig känsla. Hos graphia hittar nifärdiga designförslag i olika stilar som givetvis går att anpassa föratt de ska passa just er dag. Graphia kan även hjälpa till med att tafram en unik design helt anpassad för er.Vi hjälper er med den röda tråden genom alla trycksaker, från save thedate via on the day-trycksakerna till tackkorten och ser till så attalla trycksaker, inklusive skyltar, har ett enhetligt uttryck.

Har du bokat Nybynäs Gård ger vi dig en rabattkod, mejla Anna på info@nybynasgard.se.

Namnlös design.png
bottom of page