Fest & Bröllop

Historia och tradition möter modern design i vår fantastiska lokal Magasinet, en nyrenoverad lada med industriell elegans, modern teknik omgiven av vacker miljö. Nämnde vi sjöutsikten?

Dansgolv, middagsdel, loungedel med öppen spis, 9st toaletter, bar, terass med pergola och utebar samt 2st fullt utrustade privata loger gör vår unika och rymliga lokal perfekt för fester för små och stora sällskap!

Vi har dessutom ett stort nätverk av samarbetspartners inom bland annat boende, catering, dekoration och transport som vi gärna sätter er i kontakt med!

Vår bröllopslokal finner ni i vackra Nybynäs, nära Västerås, Stockholm, Enköping, Uppsala, Eskilstuna, Gävle, Örebro med omnejd. 

Kontakta oss för att boka er visning! 

 
Våra samarbetspartners
 

Via våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt ni behöver för ert bröllop så som datering, personal, dekoration, dukning, transport, boende, blommor, fotograf,  teknik och partyartiklar som gör bröllopet oförglömligt.  Dessutom erbjuder flera av våra partners attraktiva paket och unika erbjudanden om ni har valt att ha bröllopet hos oss.
Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Priser

Helg (fredag-söndag)

39 000 kr

Vardag (tisdag-torsdag)

25 000 kr

 I priset ingår tillgång till vår lokal Magasinet och tillhörande gårdsyta, möblemang och en svårslagen inredningsnivå. Ni kan ta med egen dryck och vi har bra kontakter för mat, personal, fotografering, transport, boende, vigselförrättare, osv. som vi gärna sätter er i kontakt med!


Städavgift tillkommer på 4.000kr.

IMG_2915.jpg