top of page
Magasinet

Paketlösningar för företag

Vi skräddarsyr alltid eventet utifrån era önskemål, budget och förutsättningar. Här har vi samlat en del av de vi kan erbjuda dig och dina kollegor på Nybynäs Gård som några förslag eller kanske en del av er paketlösning. Tveka inte att höra av dig om det uppstår några funderingar! 

Stor Konferens

Konferens - Låt kreativiteten flöda tillsammans och ge varandra möjlighet att växa

Bjud in till en konferens utöver det vanliga i en svårslagen miljö. Vi skapar en konferens efter era behov och önskemål. Vi bygger upp konferensytan för att det ska passa just ert ändamål. Vi erbjuder den tekniken ni önskar med support på plats. Fika, lunch, snacks och middag, vi ser till att gästerna har en trivsam konferens. Vi har gott samarbete med Frösåkers golfklubb om ni önskar ta en runda golf eller padel i samband med konferensen.

Nybynäs Brasseró

Nybynäs Brasseró

Grillbufféernas grillbuffé, samlas runt ofyren och avnjut fantastiska smaker signerade Marcel P. 
Med de bästa råvarorna efter säsong och era önskemål fylls gården av ett härligt sorl och grillos när Sebastian med Team tar över grillningen. 

Liten Middag

Allt ljus är på oss - En mysig intim middag under vår stora ljuskrona.

För er som önskar en intim tillställning. Passar perfekt för företag eller mindre sällskap som önskar ett event. Vi dukar upp "dansgolvet" där ni har både närhet till bar och terass. Självklart skräddarsyr vi eventet så att det passar just er! 

Matlagningstävling

Matlagningstävling

Kora företagets masterchefs! Under ledning av en professionell kock får ni ett event utöver det vanliga! Tillsammans i lag ska ni tillsammans samarbeta, tillaga och presentera en rätt för era kollegor, allt under noga uppsyn av "juryn". Vem tar hem pris för bästa rätt? Vi anpassar eventet efter hur många personer ni är, hur många rätter ni önskar, dryck och så vidare. Allt för att skapa en minnesvärd stund! Må bäste lag vinna!

Små möten

Små möten

Byt miljö för era möten och möts i en ny inspirerande miljö. Det är alltid lika skönt att få komma utanför kontorets väggar. Vi anordnar avslappnade möten för kollegorna som anpassas efter era önskemål. Dela upp gänget i mindre grupper och sitt bekvämt i våra loger eller sitt tillsammans i vår loungedel alternativt i en klassisk mötessittning vid ett bord. 

Fest

Fest

Jubileum, sommarfest, julbord eller bara en anledning att fira? Anledning spelar ingen roll, festen blir lika bra oavsett. Upplägget väljer ni och vi löser allt, transport, underhållning, mat, dryck och boende om så önskar, ja allt för att grym kväll!

Produktlansering

Produktlansering

 Har du en produkt som ska lanseras? Nybynäs Gård är den perfekta platsen för de! En exklusiv lokal utöver det vanliga erbjuder vi skräddarsydda upplägg och möjlighet att till att planera eventet helt på egen hand.

Intim spelning

Intim spelning

Nybynäs Gård är en perfekt lokal för intimare spelningar med utvalda gäster för en exklusiv upplevelse. Vi skräddarsyr eventet så att det passar just era önskemål. 

Team

Teambuilding

Vi skräddarsyr er teambuilding efter era önskemål. Laga mat, tävla, lek, golfa, spela padel eller tillsammans avnjuta en fantastisk middag. Ni bestämmer, vi ordnar!

Egendesignad fest

Hyr lokalen och sätt din egna touch på eventet

Perfekt för dig som älskar att planera, fixa och dona. Hyr lokalen och sätt din egna prägel och planera upplägget precis som du vill! Med det här uppläget ger det dig frihet att välja vilka leverantörer du vill jobba med. Varför inte hyra en foodtruck, galamiddag med tre-rättersmeny, eller en härlig buffé. 

Lär dig laga mat

Laga mat tillsammans med en kock

Lär er laga mat tillsammans underledning av en professionell kock. Ett roligt inslag på eventet där ni tillsammans lagar och bjuder varandra på kvällens middag. Ni blir uppdelade i olika team som tillsammans hackar, skör, steker, bryner en fantastisk måltid som ni sedan avnjuter tillsammans.

egna önskemål

Egna önskemål?

Inga drömmar är för stora eller för små. Ta kontakt med oss och dela med dig av dina ideér så uppfyller vi dem. 

Afterwork

Afterwork

Samla kollegorna och njut av kall dryck,  tilltugg och skön musik, ett perfekt sätt att avrunda arbetsdagen eller veckan på. Vi skräddarsyr after worken så den passar just er. Livemusik, bartender, musikquiz eller bara ett härligt häng till loungemusik och ett glas vin. Vi förverkligar era önskemål. Givetvis ordnar vi med transporten!

bottom of page